VVD organiseert Nieuwjaarswandeling door het Weerterbos

Om het jaar goed te starten organiseert de VVD uit Weert en Cranendonck op 14 januari een gezamenlijke Nieuwjaarswandeling door het Weerterbos. Iedereen is welkom om mee te wandelen vanaf 13:30 uur. Het verzamelpunt is Wandel- en fietscafé Peerkesbosch aan de Heugterweg. Al voor het vierde jaar op rij organiseren de liberalen een wandeling aan het begin van het nieuwe jaar. Iedereen is welkom om mee te gaan op deze wandeling.

© peerkesbosch.nl

“De wandeling is een mooie traditie die we dit jaar ook graag voortzetten”, zegt lijsttrekker Frans van Eersel van de Weerter VVD. “Al vier jaar starten we het nieuwe jaar gezond met een frisse wandeling door de mooie natuur in onze omgeving. Een wandeling door de natuur is leuk, leerzaam en heel gezond.” 


De wandeling vindt dit jaar voor het eerst plaats in het Weerterbos. De wandeling van ongeveer een uur voert onder andere langs de grenskerk en het terrein waar edelherten lopen. Na afloop trakteert de VVD de aanwezigen op een kopje erwtensoep en roggebrood met spek.


Jordy Drieman, lijsttrekker van de VVD Cranendonck: “We hopen dat ook veel Cranendonckers mee wandelen bij deze wandeling. Het is een uitstekende gelegenheid om een mooie wandeling te maken in het Weerterland en kennis te maken met de actieve leden van de VVD in de omgeving.”


Meer informatie over het startpunt Peerkesbosch is te vinden op de website: http://www.peerkesbosch.nl/wandel-fietscafe/. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. Aanmelding is niet nodig.