Uitnodiging Nieuwjaarswandeling VVD in Swartbroek

De Weerter VVD organiseert op zondag 13 januari vanaf 13:00 uur een Nieuwjaarswandeling. Ditmaal voert de wandeling door het natuurgebied 'De Krang' bij Swartbroek.

Nieuwjaarswandeling

Bestuursvoorzitter Ralf Stoks: "Bepaalde tradities dienen in ere gehouden te worden. Dit jaar organiseert de VVD Weert dan ook voor het vijfde jaar op rij een nieuwjaarswandeling. Uiteraard is ook dit jaar iedereen welkom om mee te wandelen. Het verzamelpunt is Café Plexat in Swartbroek en de wandeling zal ons voeren door natuurgebied De Krang."


Programma

Vanaf 13:00 uur bent u van harte welkom bij Café Plexat. Daar worden we ontvangen met een kopje koffie/thee en een kleinigheid. Rond 13:30 uur zal de wandeling aanvangen. Rond 15:00 uur zal de wandeling eindigen bij de startlocatie. Daar trakteert de VVD Weert de aanwezigen op een kopje soep en een broodje. Het adres van Café Plexat is: Ittervoorterweg 101, 6005 NP Weert.


Aanmelden

In verband met de logistiek verzoeken wij u om ons uiterlijk 9 januari a.s. kort te berichten of we op uw aanwezigheid mogen rekenen. Aanmelden kan ook via Facebook, via het evenement dat te vinden is op de Facebook pagina van de Weerter VVD. We hopen velen van jullie te mogen verwelkomen om samen een mooi jaar in te luiden!