Uitnodiging: 'Even Bijpraten' over Veilig Ondernemen

De Weerter VVD organiseert op dinsdag 12 maart een thema-avond voor de ondernemers op het bedrijventerrein Leuken Noord. De ontvangst is in de kantine van Xperal. Xperal is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energie voor bedrijven; de zaal is open vanaf 17.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers van het bedrijventerrein en geïnteresseerden.

Bedrijventerrein Leuken Noord is eind jaren zeventig in ontwikkeling gebracht als gevolg van de economische groei in de regio en de blijvende vraag naar bedrijfsgrond. Inmiddels is Leuken Noord een van de grotere bedrijventerreinen in Weert. Er zijn zo’n 120 bedrijven gevestigd waar samen bijna 3.000 personen werkzaam zijn.


De ondernemers van Leuken-Noord vormen samen met bedrijvenpark Kampershoek de Bedrijvencontactgroep Leuken-Noord / Kampershoek (BcLK). Op het terrein is parkmanagement actief, naast inkoop collectieven en veiligheid wordt er ook een brugfunctie met de gemeente onderhouden. De Weerter VVD wil daarom graag met u ondernemers in gesprek gaan en bijpraten over ontwikkelingen op bedrijventerrein Leuken Noord. 


De Weerter VVD wil iedereen bijpraten over de ambities van het stadsbestuur, over de zaken die gerealiseerd zijn, uitbreidingsmogelijkheden en wat er op stapel staat. Ook wil de fractie graag de zienswijze van ondernemerszijde horen.


Aanmelden is niet nodig, kom gewoon “Even Bijpraten”! U bent van harte welkom. Toegang is gratis inclusief koffie.


Praktische informatie:

Datum 12 maart 2019 

Locatie: Xperal, Risseweg 3 a, 6004 HT Weert.

- Inloop vanaf 17.00 uur,

- 17.30 uur rondleiding over het bedrijf

- 18.00 uur opening.   

- 21.00 uur sluiting