Lars Lambers kandidaat Tweede Kamerlid

VVD-raadslid Lars Lambers staat op plek 67 van de VVD-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2021. Hieronder stelt hij zich kort voor.

Mijn naam is Lars Lambers, 33 jaar oud, geboren en getogen in Weert en opgegroeid in een ondernemersgezin. Na mijn middelbare schoolperiode ben ik aan de Universiteit van Maastricht de bachelor Nederlands recht gaan studeren en vervolgens de master Recht en Onderneming aan de Universiteit van Utrecht. Thans ben ik werkzaam als bedrijfsjurist. In mijn vrije tijd ben ik actief in het sociale- en verenigingsleven van Weert. Dit kan zijn als presentator voor programma’s op de lokale televisiezender, maar ook heb ik zitting in verschillende besturen.

Sinds 2018 ben ik - vanaf een niet verkiesbare plek - met voorkeurstemmen gekozen tot Raadslid van de Gemeente Weert. Als volksvertegenwoordiger ben ik zeer benaderbaar en probeer ik inwoners en bedrijven te helpen als ze moeilijkheden met de gemeente ondervinden. Graag ga ik me inzetten voor de Limburgse belangen in Den Haag. Dat kan ik niet alleen, dat gaan we samen doen! Ik reken op u!