Kieslijst Weerter VVD

“Een kwalitatief goede en sterke lijst”, aldus lijsttrekker Wendy van Eijk, momenteel wethouder Financiën, Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting in het college van B&W. De leden van de Weerter VVD stelden tijdens de Algemene Leden Vergadering de volgorde van de kieslijst vast. Ook keurden ze het verkiezingsprogramma goed, getiteld ‘Thuis in Weert’


Er is gekozen voor een goede mix van kandidaten met verschillen in ervaring en achtergrond. Ook is er gelet op een goede verdeling over de verschillende wijken en dorpen in de gemeente. 


Van Eijk is heel trots op deze lijst: “Ik heb enorm veel zin om me in te zetten als lijsttrekker voor de Weerter VVD met dit geweldige team van zeer gekwalificeerde mensen. Het is een goede mix tussen oud en jong, ervaren en nieuwe mensen. We willen aan de slag, ons verkiezingsprogramma ligt klaar! De campagne wordt voorbereid. Op woensdag 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dan is het aan onze inwoners om te bepalen of de Weerter VVD verder mag bouwen aan een ‘Thuis in Weert’, voor alle Weertenaren.”


De volledige kieslijst

1.     Wendy van Eijk

2.     Thomas van Gemert

3.     Lars Lambers

4.     Evert Kneepkens

5.     Marie-Thérèse van den Bergh

6.     Fer Kurvers

7.     Lilian van Grimbergen

8.     Miranda Jeurninck

9.     Henny Tinnemans

10.  Jeroen Stein

11.  Lennart Stultiens

12.  Olga Giesendorf

13.  Ton Hendriks

14.  Lotte Niederer

15.  Ramon Camp

16.  Vigo Ronckers

17.  Eric Vugs

18.  Luca Claessens

19.  Judith Driessen

20.  Henny Beuving

21.  Gerold Vereijken

22.  Joey Engelen

23.  Frans van Eersel