VVD brengt bezoek aan getransformeerd kantoor

De Weerter VVD zal op woensdag 25 november om 16.00u een bezoek brengen aan het voormalig Wonen Limburg kantoor aan de Parallelweg. Dit kantoor staat inmiddels in de steigers om te worden omgebouwd tot 21 appartementen. 

De appartementen zijn bedoeld voor een brede doelgroep waaronder cliĆ«nten van MetGGZ. Deze mensen worden zodanig begeleid dat ze zelfstandig kunnen wonen. De andere doelgroep is vooral jongeren, voor hen worden een aantal betaalbare loftst gerealiseerd. 

De VVD vindt het van groot belang dat er in onze gemeente voldoende woonruimte is voor jongeren in een betaalbare categorie. Het ombouwen van leegstaande kantoren nabij het centrum en IC-station is een aantrekkelijk gegeven om in Weert te blijven wonen. Inmiddels loopt er een onderzoek om ontmoetingscentrum De Roos, boven de Muntpassage, om te bouwen tot goedkope huurwoningen. Verder zullen er komend jaar ook dertig Heijmans ONE woningen naar Weert toe komen.

Bent u ook benieuwd hoe de bouw van het voormalig Wonen Limburg kantoor verloopt? Meldt u zich dan aan via j.engelen@weert.nl