Lid worden van de VVD

U stemt VVD of draagt het liberalisme een warm hart toe? Dan zijn wij u daar dankbaar voor! Waarschijnlijk bent u het echter niet voor 100% eens met programma's van de VVD, logisch want elk individu heeft een andere mening. U kunt echter direct invloed hebben op onze standpunten! Hoe? Door kennis te maken met onze actieve leden en u stem te laten horen binnen de VVD.

Bij de VVD Weert is het namelijk altijd mogelijk om een kijkje te nemen in het werken van de fractie. U wilt weten hoe onze commissie- en raadsleden werken of mee praten over actuele onderwerpen? U kunt geheel vrijblijvend kennis maken met onze fractie door een van de eerstvolgende fractievergadering bij te wonen.

Wij zijn actief voor u aan het werk. Onze vijf raadsleden trekken de kar. Zij worden gesteund door de commissieleden en de ondersteunende leden.

We zouden het fijn vinden als het aantal leden groter wordt. Hierdoor staan we sterker en kunnen wij meer. Heeft u geen tijd of zin om actief deel te nemen: u hoeft zich tot niets verplicht te voelen.

Kijk op https://www.mijnvvd.nl/WordLid voor meer informatie.