Ga je mee op kroegentocht?

Op vrijdag 16 maart gaat De Weerter VVD op kroegentocht in het gezellige centrum van Weert. De datum is gewijzigd, omdat vanwege het glasverbod rond carnaval het niet mogelijk is om de kroegentocht te organiseren op de vrijdag voor carnaval. We gaan op 16 maart genieten van de gastvrijheid, het vakmanschap en het uitgebreide assortiment bieren van de Brand Bierbrouwerij. We zullen op vrijdagavond de 8 Brand (bier) cafés bezoeken die deelnemen aan de Wieerter Brandslang. Er zullen standaard arrangementen van € 15 worden geboekt. Daarvoor krijgen de deelnemers 6 brand biertjes en 6 hapjes. Daarnaast boeken we ook speciaal arrangementen van € 20. Daarvoor krijgen de deelnemers 5 speciaal bieren en 5 hapjes.

© VVV Midden-LimburgWe starten om 18.00u bij 't Swaentje en eindigen de kroegentocht rond 00.00u bij Du Commerce. Het is uiteraard mogelijk om later op de avond aan te sluiten.


Het programma is als volgt:


18.00u 't Swaentje

18.45u De SooS

19.30u Zig Zag

20.15u Gotcha!

21.00u De Brouwer

21.45u Don Papi

22.30u Tramhalt

23.15u Du Commerce


Laat even weten of je meegaat. Partners, vrienden of kennissen zijn ook welkom. Bij aanmelding graag vermelden welk arrangement de voorkeur heeft. Jouw aanmelding kun je kenbaar maken via mail aan Wendy van Eijk (wendy.vaneijk@gmail.com). De kosten voor de avond bedragen afhankelijk van het arrangement van jouw keuze € 15 of € 20 p.p. Graag contant voldoen bij aanvang van de kroegentocht. 


De fractie van De Weerter VVD zal een bijdrage doen vanuit de lief & leed pot.